pühapäev, 13. september 2015

ALGKLASSIDE SPORDIPÄEV. Kolmapäeval toimus 2. ja 3. tunni ajal spordipäev. Esiteks kogunesime spordisaali, et kuulata kehalise kasvatuse õpetajatelt kasulikke nõuandeid.
 Saime näha ja katsuda Sergo Treufeldi medaleid: kuld, hõbe ja pronks! Väga tore oli näha, et mitmed õpilased meie klassist tõstsid käe, et ka nemad on saanud medaleid: TUBLID!
Enne starti: õnnelikud, lustlikud, valmis sportima!
 Enne rahvajooksu tuleb teha ka üks korralik soojendus. Selleks kogunesime staadionile, et üheskoos enda lihased soojaks teha.
 Ühisstardis olime kõik õlg-õla kõrval. Osa võtsid nii lapsed kui ka õpetajad:)
 Liikumine teeb õnnelikuks!:)

 Meie klassi esimesed saabujad finišis. Väsinud, aga rahulolevad.
 
 2. A klassi esikolmik oli järgmine:
1. Mauro Erik
2. Kaarel
3. Lisette
JEHUUUUUU! Olite meie klassi kõige kiiremad pikamaajooksjad!
Spordipäev oli väga tore, kuigi väsitav. Kehalise kasvatuse õpetaja Margus on meie klassiga väga rahul! Tundides teeme kaasa ning tahame liikuda ja osa võtta!

 SUVEMOOD. Reedel joonistasime kunstiõpetuse tunnis päikeseprille. Enne veel aga toimus väike moedemonstratsioon, kus tutvusime selle suve kõige kuumema päikesemoega. Soovijad said tulla klassi ette, teised asetasid päikeseprillid laudadele ning proovisime mustandipaberitele erineva kujuga päikseprille visandada. Peale seda tuli ühe prilliklaasi sisse joonistada midagi, mida suvel tehtud sai ning teise prilliklaasi sisse, midagi, mida oleks soovinud veel suvel teha.
 

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar