reede, 27. jaanuar 2017

LISETTE SÜNNIPÄEV.19.jaanuaril tähistasime klassis Lisette sünnipäeva. Jätkasime  tavapäraselt: esmalt laulsime nii eesti kui ka inglise keeles sünnipäevalaulu. Sellele järgnevalt tõstsime Lisettet õhku ning igaüks sai sünnipäevalapsele ka isiklikult õnne soovida. Lisette on kohusetundlik, viisakas ning töökas tüdruk!
 
ÕPIME OMADUSSÕNU INGLISE KEELE TUNNIS. Inglise keele tundides oleme õppinud omadussõnu. Õppijatena oleme erinevad, osad õpivad kõige paremini silmadega (visuaalselt), teised kõrvadega(auditiivselt) ning kolmandad läbi liikumise (kinesteetiliselt). Antud tegevus aitab õpilasi, kellele jääb õpitav  kõige paremini  meelde läbi tegevuse. Jaotasin õpilased kolme rühma. Iga grupp sai ühe õhupalli, mille puudutamise korral tuli nimetada üks omadussõna. Tegevus arendab ka meeskonnatööoskust.
VIDEO TEGEVUSEST:
 
JÄNES: TRIIBUTAMINE. Kunsti- ja tööõpetuse tundides oleme arendanud enda käelist osavust. Lapsed said jänese näoosade kontuurid. Jänes tuli viltpliiatsitega tihedalt joonida. Töö nõudis palju pühendumust.
Kui töökäik on lastele teada, siis olen lubanud ka soovilugusid kuulata. Kutsun õpilasi kordamööda enda juurde, laps kirjutad youtube´i enda sooviloo. Seega, klass teeb tööd ning kuulab vaikselt  muusikat. Me oleme rääkinud ja teame klassis, et igaühel on erinev maitse (nii toidu, huvialade kui ka muusika osas). Usun, et seda põnevam on kuulata, millised laulud teistele klassikaaslastele meeldivad.
 
VÄIKE VIDEO KUNSITÕPETUSE TUNNIST:
 
MÕNED NÄITED VALMINUD TÖÖDEST:
 

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar