esmaspäev, 2. veebruar 2015

VÄRVIKAS NÄDAL

PEASTARVUTAMINE. Teisipäeva hommik algas lõbusalt. Kasutasime i-pade ja treenisime matemaatiliste mängudega  peastarvutamisoskust. Iga tasemega läksid tehted järjest raskemaks. Palun harjutage arvutamist ka kodus.

PAARIS JA PAARITUD ARVUD Matemaatikas võtsime ka uue teema, milleks on paaris ja paaritud arvud. Paari peale said lapsed pulga, mida mööda tuli ülespoole liikuda nimetades paaris- või paarituid arve.

AKVAARIUMID. Kunstiõpetuses joonistasime akvaariume. Alguses tutvusime taimestikuga ning harjutasime erinevate veetaimede joonistamist. Hiljem joonistasime ja värvisime akvaariume. Kui akvaariumid olid valmis, siis tegime käemaalinguid. Värvisime enda käe guaššvärviga ning tegime akvaariume lõbusaid kalasid täis.


KIRJUTAME LOVJUTTE :) Eesti keele tunni ja kunstiõpetustunni ühistööna valmis esimene loovjutt pealkirjaga "Karu unenägu". Mul on hea meel, et kõik lapsed said enda jutud valmis. Alguses tegime tahvlile mõistekaardi, et selgitada välja, millest võiks kirjutama hakata. Peale seda valmisid esmalt mustandid, mille abiõpetaja Kaarel vaatas üle ning parandas õigekirjavead. Kunstiõpetuse tunnis kirjutasime puhtandi ning joonistasime jutu juurde ka pildi. Esimesed jutud kirjutasime trükitähtedes. Kindlasti hakkame aina rohkem kirjatähtedes kirjutama. Seda tuleb veel palju-palju harjutada. Lisan ka lingi, kus näeb ära, kuidas erinevaid kirjatähti kirjutada: http://kirjatehnika.blogspot.com/

VALMINUD LOOVJUTUD NÄEVAD VÄLJA SELLISED



Kui kõigi loovjutud olid valmis, siis toimus hääletus, kus selgitasime välja parima töö.
Hääletustulemused:
1. koht: Sirli
2. - 3 . koht läks jagamisele Victoria ja Uku Pärdi vahel

PALJU-PALJU ÕNNE!

MÄRKAME HEAD! Reedel leidsime igaühe juures midagi, mis meile tema juures meeldib. Selleks kinnitasime seljale paberid ning kirjutasime üksteise paberitele häid sõnu, mis selle lapsega seostuvad.
Algul luges igaüks ise läbi, mida teised temast arvavad ning hiljem jagasime seda ka klassis.
VIDEO. Tegin ka video. Kahjuks pole kõiki peal, sest tehnika vedas alt. Kuid kui on huvi, siis iga laps pani enda lehe päeviku vahele.


Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar