pühapäev, 8. veebruar 2015

VEEBRUAR

TÖÖTUBA. Esmaspäeval käis meil külas MIIAMILLA lastemuuseum. Kõik tegevused olid seotud sõprusega ning läbivaks teemaks olid meeled. Olen väga õnnelik ja uhke selle üle, et lapsed teadsid kõiki meeli. Väga tublid!
 Igaüks sai ühe südame ning kirjutas selle peale enda nime. Enamus oskavad enda nime juba ka kirjatähtedes kirjutada. Peale seda tuli panna enda nimega südamed korvi sisse. Järgmisena võttis igaüks kellegi südame ning kirjutas selle lapse kohta nii palju häid omadussõnu kui jõudis. Reedeses klassijuhatajatunnis vaatasime südamed üle ning liimisime need päevikusse.
 Järgmisena nuusutasime erinevaid lõhnu. Proovisime ära arvata, millega on tegu ning kas see lõhn võiks olla seotud sõprusega või mitte.
ROOSAD PRILLID. Tunni lõpus meisterdasime endale "roosad prillid". Mõnikord on hea maailma vaadata läbi roosade prillide.
 LUSTAKAD LAMBAD. Tööõpetustunnis meisterdasime tuleva lamba-aasta puhul lõbusaid lambaid. Algus oli konarlik, lõngad kippusid ikka ja jälle sassi ja sõlme minema, kuid arvan, et tulemusega oleme väga rahul! Väga vahva!
KAHOOT. Sellel nädalal tutvustasin lastele ka uut keskkonda, milleks on kahoot. Väga kiire, lõbus ja lihtne viis saada ülevaade laste teadmistest.
 Meie klassi kõige tublim oli Kaarel! Oled tublisti õppinud!

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar