pühapäev, 4. oktoober 2015

AINO PERVIK. Teisipäeval rääkisime eesti keele tunnis Aino Pervikust. Klassiruumi oli laiali laotatud erinevate eesti- ja väliskirjanike lasteraamatud. Lapsed käisid klassis ringi ja otsisid Aino Perviku raamatuid ning kirjutasid nende pealkirjad endale üles. Lapsed töötasid usinasti ning süvenenult. Peale seda tutvusime kirjaniku eluga ning tegime rühmades viktoriini.


ÕPETAJATEPÄEV. Reedel tähistasime koolis õpetajatepäeva. Meie klassile andis sellel päeval tunde Kristofer. Reede oli kindlasti kõige raskem päev, sest kõik tunnid olid enda ainetunnid ning lisaks oli ta veel koridoris korrapidaja. Tagasisideks ütles ta, et lapsed olid tublid ja tundides töötasid enamasti kaasa. Kindlasti on õpetajatepäev koolis ikkagi ärevam ja meeliülendavam, kui tavaline koolipäev, seega vahetundides me tahvlit puhtana ei hoidnud ning õpetaja töölaua vallutasime ka ära:)
 ÖÖKULLID JA ELEVANDID. Reedel tegime tööõpetuse tunnis lõikamis- ja liimimistööd, mille tulemusena valmisid vahvad öökullid.
Kunstiõpetuse tunnis tegime elevante. Mõtlesime välja mustrid, värvisime ruutude järgi, lõikasime välja ning liimisime silmad.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar