esmaspäev, 25. jaanuar 2016

LOOMAD. Esmaspäeval kordasime loodusõpetuse tunnis loomi. Kinnitasin õpilastele otsa ette ühe looma nime. Lapsed leidsid endale paarilise, kordamööda küsisid lapsed üksteiselt enda looma kohta küsimusi, kuni loom oli arvatud. Tegevus oli lõbus ja samas ka õpetlik.
LISETTE SÜNNIPÄEV. Teisipäeval tähistasime Lisette sünnipäeva. Tõstsime Lisette üheksa korda õhku, soovisime õnne ja tegime suu korralikult magusaks. PALJU-PALJU ÕNNE!

SIRLI VABALUGEMINE. Sellel nädalal valmis esimene raamatut tutvustav videoklipp. Vaatasime koolis lastega Sirli videot ja hiljem rääkisime sellest. Lapsed tõid välja, et neile video väga meeldis ja väga huvitav oli seda vaadata suurel ekraanil. Sirli oli tõesti väga tubli: esines julgelt, rääkis soravalt ja ilmekalt ning oli näha, et ta oli teksti enne hoolikalt selgeks õppinud.
KUNSTIÕPETUSE TUND. Sellel nädalal tegime kunstiõpetuse tunnis põnevaid lumememmesid.

 
 KÜLALISÕPETAJAD HORVAATIAST JA POOLAST. Reedel käis meie kunstiõpetuse tundi vaatamas ka kaks külalisõpetajat. Õpetajatel jagus laste kohta ainult häid sõnu: sõbralikud, töökad, viisakad, kuulavad, tõstavad kätt, teevad vaikselt tööd. Mul oli väga hea meel saada nii positiivset tagasisidet! TÕESTI, klass on TUBLI!

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar