esmaspäev, 18. jaanuar 2016

SUUSATUND. Kolmapäeval toimus lastel esimene suusatund. Mul on väga hea meel, et nii paljudel lastel olid suusad kaasas. Jälgida võiks veel õiget suusariietust, oluline on kooliriided välispordiriiete vastu vahetada. Lapsed olid rõõmsad, põsed olid roosad ja trenni sai palju tehtud. TUBLID!
 




 MALETUND. Reedel said lapsed esimest korda ka juba malet mängida, siiamaani oleme õppinud teooriat. Kribinal-krabinal võeti paaridesse ja alustati mängimist. Male mängu ajal oli klassis vaikus, oli näha, et lapsed mõtlesid pingsalt. Olen märganud, et lastele meeldib väga malet mängida, ka vahetundides käib usin mängimine.

KÕIGE STIILSEM AUTO. Sellel nädalal joonistasime kunstiõpetuse tundides autosid. Eelnevalt kogusime mõtteid, selleks vaatasime erinevaid pilte ja videot autodest. Siis alustasime joonistamist. Tundsin suurt rõõmu nähes, kui usinasti ja põhjalikult lapsed tööd tegid. Nii poiste kui tüdrukute tööd tulid väga-väga ilusad!
TULEMUSED. Hiljem valisime välja ühe poisi töö, mis läks ka Loksa joonistuspäevale meie klassi esindama. Hindajateks oli 2. C klass ja algklasside õpetajad. Välja toodi järgnevate õpilaste tööd: Uku Pärt, Mauro Erik, Kaarel, Jaagup, Marten, Karolin, Lisette, Karin, Kreta, Sirli. Meie klassi läks esindama Uku Pärt- PALJU ÕNNE!



Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar