pühapäev, 25. september 2016

EMMA SOFIA SÜNNIPÄEV. 15. septembril tähistasime klassis Emma Sofia sünnipäeva. Emma jagas meile kommi; meie laulsime, õnnitlesime, kallistasime ning tõstsime ta iga aasta eest ühe korra tooliga üles.
MURDMAA. Kolmapäeval jooksid lapsed murdmaad. Käisin samuti lastele jooksuraja ääres kaasa elamas. Murdmaa juures on oluline, et laste aeg läheks järk-järgult paremaks ning laps jookseks võrreldes eelmise aastaga kiiremini.  Kehalise kasvatuse õpetaja on lastega väga rahul, sest neil õnnestus enda tulemusi parandada ning keegi ei kõndinud, kõik jooksid!
 TÜDRUKUTE ESIKOLMIK.
Kiired tüdrukud: Emma Sofia, Lisette ja Karin!
 POISTE ESIKOLMIK.
Kiires poisid: Mauro Erik, Jaagup ja Uku!
MÄNGULINE MATEMAATIKA.  Sellel ja eelneval nädalal oleme matemaatikas mänginud erinevaid arvutamismänge. Lapsed õpivad mängides mõnuga. Mäng teeb õppimise põnevaks ning arendab koostöö- ja suhtlemisoskust.
ÕUESÕPE: INGLISE KEEL. Reedel käisime lastega inglise keele tunni raames männikus. Kordasime lastega värve ning numbreid. Klassis moodustasime rühmad ning iga rühm sai ühe aluse, kus neil tuli loodusest leida vastavat värvi või arvu asju.
VIDEO ÕUESÕPPEST:
PAAR NÄIDET VALMINUD TÖÖDEST:
VATT, LÕNG = LAMBAD MURUS. Sellel nädalal tegime kunsti- ja tööõpetuse tunnis lambaid. Selleks rebisime paberist lambad, tegime lõngaga rohukõrred ning rohelise guaššvärvi ja vatiga tausta.
 TÖÖD TULID EFEKTSED!

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar