pühapäev, 2. oktoober 2016

TÖÖ LUGEMISPALADEGA: ARVUTI JA INTERNET. Eesti keele tunnis käsitlesime arvutite ja interneti teemat. Tunni alguses valisid õpilased seinte pealt teema, mille kohta nad tahtsid rohkem teada. Selle põhjal, mis teema õpilased valisid moodustusid rühmad. Rühmad said töölehed, mis neil tuli õpiku abiga täita. Tunni lõpus tutvustas iga rühm enda tööd klassi ees.
TEADLASTE ÖÖ TÖÖTUBA: LENNUKITE AERODÜNAAMIKA. Kolmapäeval andsid lastele tundi 3 toredat meie kooli õpilast. Töötoas valmisid õpilastel kaks lennukit. Vanemad õpilased said juhendamisega väga hästi hakkama. Laste tagasiside põhjal võib öelda, et nad jäid töötoaga väga rahule. Tõesti, tund möödus kiiresti ning oli ka väga huvitav midagi ise enda kätega meisterdada.
LENNUKITE LENNUTAMISE VÕISTLUS. Kui lennukid olid valmis saanud, siis suundusime galeriisse. Õpilaste ülesandeks oli lennuk lennutada võimalikult kaugele. Algul sai iga õpilane ühe proovikatse, millele järgnes vägev mõõduvõtt. .
MEIE ESIKOLMIK ON JÄRGNEV:
1. KOHT: HELENA
 2. KOHT: STEVEN
 3. KOHT: ANDREAS
 
VAATA KA VIDEOSID, LENNUKITE LENNUTAMISEST:
KARTULI JA PAPITRÜKK. Viimasel ajal oleme koolis väga palju tegelenud erinevate trükkidega: papi, kartuli, pintsli ja lõnga trükk. Sellel nädalal kasutasime kartuleid, millest tegime linnukesed ning pilved. Papist tegime muru ning oksad.
VÄRVIKIREV SEIN. Meie klassi tagasein on pilkupüüdev. Teo tööd on väga efektsed ning nende valmimiseks kulus lausa kolm tundi. Lõpptulemusega olen väga rahul!


Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar