pühapäev, 18. detsember 2016

JÕULUKAARDID. Esmaspäeval tegime lastega jõulukaarte, enamus neist läks Kuusalu valla eakatele. Kaardid tulid vahvad, juuste tegemine oli üsna põnev protsess. Kõige raskem oli teha sõlme, seda tuleb veel harjutada.
 See jõulukaart reisib aga natuke kaugemale. Nimelt ühele meie Erasmus + projektiriikidesse.
KILPKONNAD. Nüüdseks juba mitmendat nädalat oleme teinud tööd erinevate pulkadega. Seekord valmisid pulkadest vahvad kilpkonnad. Kui laps sai nipi kätte, kuidas lõnga pulkade vahel siduda, siis läks töö lihtsasti.
HEATEGEVUSLIK RAAMATUTE KOGUMINE. Väga tore, et ka meie klassist tõid Andreas, Joonas Tristen ja Kreta kooli raamatuid, mida neil enam kodus vaja ei läinud. Kõik toodud raamatud jaotatakse algklasside vahel laiali ning klassidesse tulevad väikesed lugemiskastikesed.
PÄKAPIKKUDE KARNEVAL. Neljapäeval toimus koolis kaua oodatud päkapikkude trall. Mul on hea meel, et mitmed õpilased olid väga vahvalt riides, meil oli nii jõuluvanasid kui ka päkapikke. Mõne õpilase juures ei saanudki seljatagant vaadates aru, kellega tegemist oli. Väga suurepärased muutujad! Suured tänud vanematele, et te aitasite lastel selleks ürituseks valmistada!
 3. klasside laul
 3. A päkapikud
 Selle liigutuse nime, ütlevad lapsed...
 SÕBRAPILDID
 Emotsioonid:)
Tähtede poole.
 Kaunis sõprus.
 
 VÄIKE VIDEO ÜHEST PÄKAPIKKUDE TANTSUST:
ILUSAT 4. ADVENTI!

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar