pühapäev, 4. detsember 2016

5-lised. I trimestril oli meie klassis neli õpilast, kes õppisid hinnetele 5.
Olete tublid: Mirjam, Emma Sofia, Karin, Uku Pärt!
TUNNISTUSTE SIGIN, SAGIN. Peale aktust, kus toodi välja 1. trimestri tulemused, jagasin lastele kätte nende tunnistused paberkandjal. Mul on hea meel, et meie klassis on lisaks 4-le väga hea õppeedukusega õpilasele ka 13 õpilast, kelle tunnistustel olid hinded 4 ja 5. Lastele andsin tunnistused kätte pahempidi. Üheskoos lugesime 5st 0ni ning nulli peal võisid õpilased enda tunnistused ümber pöörata. Õige momendi filmimise magasin maha, kuid lapsed uudistasid väga suure innuga enda tunnistusi. Usun, et koosolekul vastu võetud otsus, tunnistused lastele ka paberkandjal edastada oli väga arukas ning töötab hästi. Lapsed analüüsisid enda hindeid ning tõid välja, mida nad sooviksid järgmisel trimestril parandada.
VÄIKE VIDEO:
 
SAVITÖÖ. Neljapäeval said lapsed kätt proovida savitööga. Õpilased said endale valida sobiva raskusastmega ja neile meelepärase savitöö: vaas, kauss, tass, hobune jne. Kõik olid tublid, mõnel lapsel valmis lausa mitu erinevat eset. Glasuuritud tööd saame kätte detsembri lõpus. Usun, et tulemused saavad olema väga kenad. Suur tänu Jaagupi emale, Miinale, kes tuli selle idee peale ning aitas töötuba läbi viia!
Karolini vaagen.
Aitame üksteist.
EMMA SOFIA. Emma Sofia on väga hea ja täpne  joonistaja ning hoolikas värvija. Siin on tema joonistatud ning värvitud jõulumehe nägu. Jõulumehe habemesse on kirjutatud meie klassi õpilaste nimed. 1. detsembril kinnitasin sellise vahva kaunistuse meie klassi uksele.
HEATEGEVUSLIK RAAMATUTE KOGUMINE. Sellest nädalast sai alguse, üks vahva algatus.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar