pühapäev, 7. mai 2017

KUJUNDLIKUD VÄLJENDID. Eesti keele tunnis õppisime kujundlikke väljendeid. Selleks said õpilased paari peale ühe väljendi. Ülesandeks oli paberile joonistada pilt, mis annaks saadud väljendit piltlikult edasi. Paarid esitasid enda joonistusi klassi ees ning ülejäänud klassikaaslased proovisid väljendi ära arvata. Üheskoos arutlesime läbi, missuguseid tähendusi väljendid endas peidavad. 
LAPSED ON JOONISTAMISHOOS. Klassis valitseb mõnus, rahulik ja töine keskkond.
Näited valminud piltidest ja õpitud väljenditest.
 
RUBENI SÜNNIPÄEV. Kolmapäeval tähistasime koolis Rubeni sünnipäeva, mis ühtlasi oli ka tema esimene sünnipäev meie klassis. Ruben on sportlik, arukas ja humoorikas poiss.
 

SHOPPING WITH ALBERTO. Reedeti ühineb inglise keele tunnis meiega Alberto, kes on igaks korraks mõelnud välja ühe õpitava teemaga haakuva tegevuse. Seekord õpiti ühiselt selgeks peamised väljendid, mida poes vaja läheb. Klassi ees etendati rollimängu. Mulle väga meeldis, et tegevus oli üles ehitatud mitme etapiliselt, algselt juhtis seda Alberto, kes oli müüja ning kutsus lapsi enda poodi ostlema. Teisel korral valis Alberto enda asemele müüja, kes ise rollimängu juhtis. Lapsed said ülesandega väga hästi hakkama.
Lisan ka kaks videot rollimängudest:
 
 

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar