pühapäev, 17. september 2017

KiVa päev koolis. Reedel toimus koolis KiVa teemaline koolipäev. Üheks tegevuseks oli ühtne joonistusprojekt. Lapsed joonistasid puud, mille iga oks sümboliseeris midagi, mis oli nende jaoks koolis oluline.

 
Ühismängud. Meie koolipäev lõppes sportlikult. Kõige viimases punktis ootasid meid mängulised tegevused. Kohal oli loomulikult ka meie koolis maskott  "Rihukas".
Veepudeli challenge. Igal õpilasel oli korraga kolm katset, mille jooksul tuli pudelit visata nii, et see püsti jääks. Antud tegevus oli enamus lastele juba tuttav.
 Keerukad sõlmed. Üheks ülesandeks oli rühmades sõlmede lahti harutamine. Rühmatööna tuleb jälgida, et kõik rühma osalised saaksid võimaluse rühmatöös aktiivsed olla.
Emma Sofia sünnipäev. Reedese koolipäeva lõpetasime Emma Sofia õnnitlemisega. Emma on sportlik, tark ja kohusetundlik tüdruk.
Meenutusi suvest: jalgpallid. Kunstiõpetuse tundide raames meenutasime suve ja mõtlesime eelseisvalt õppeaastale. Üheskoos tuli igasse hulknurka joonistada etteantud teema põhjal pilt.
Mõned näited vahvatest töödest:

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar