laupäev, 9. september 2017

LAULUPEOLISED. 3. A klassi esindasid laulupeol Emma Sofia, Mirjam, Kreta ja Karolin. Tublid laululapsed. Ei saa mainimata jätta, et 3.-4. klasside koor valiti valikkooride hulka- suurepärane!
 ESIMENE SEPTEMBER. Esimene koolipäev möödus tempokalt. Päev algas aktusega, kus kõik õpilased olid viksid ja viisakad. Peale seda läksime klassijuhatajatundi. Eelmise aasta esimesel septembril kirjutasid lapsed, mida nad ootavad uuelt õppeaastalt, nüüd jagasin sedelid tagasi ning igaüks sai vaadata, kas tema soov läks täida või mitte. Samuti kirjutasid õpilased uuesti ühe soovi selleks õppeaastaks.
 Harjumuseks on saanud, et alati teeme paar korralikku pilti ning mõned lollitamise pildid. Kõige oodatumad ning põnevamad on alati just need viimased.
 KULDNE SÕPRUS.
 KRETA SÜNNIPÄEVA TÄHISTAMINE. Tagantjärele õnnitlesime Kretat. Otsustasime klassiga, et jätkame sama moodi: laulame, tõstame üles ja õnnitleme sünnipäevalast. Kreta on hooliv, tähelepanelik, heasüdamlik, kohusetundlik ja püüdlik tüdruk!

INGLSE KEELE TUND: SÕNAVARA KORDAMINE. Keele õppimine algab sõnavara õppimisega. Sellel korral mängisime "turaka" mängu, aga mängukaartideks olid uued sõnad.
HÄÄLIKURÜHMADE MOODUSTAMINE. Natuke rohkem häälitsemist ja lärmi, aga lõpptulemus oli hea. Iga õpilane sai ühe hääliku, mida hääldades tuli leida enda häälikurühm: täishäälikud, sulghäälikud, kaashäälikud ja võõrtähed.
ANDREASE KODUNE ÕUNAMOOS. Andreas pakkus klassile eriti head maiust: õunamoosisaia. Tõeliselt ehe ja hea!
KAUNID LILLED.  Esimese septembri tegi eriti ilusaks õpilaste kaunid soovid ja lilled! Tänan meeles pidamast!

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar