pühapäev, 15. oktoober 2017

Bee-Bot robotid. Eesti keele tunnis kasutasime uusi vidinaid: Bee-Bot roboteid. Tegevuse eesmärgiks oli korrata sõnade tähestikulist järjekorda. Esiteks jagunesid õpilased rühmadesse. Iga rühm sai ühe roboti ja mängualuse. Mängualusele olid kinnitatud sõnad. Õpilaste ülesandeks oli robot programmeerida liikuma sõnade peal nii, et sõnad oleksid reastatud tähestikulises järjekorras. Töö sujus edukalt.
Video: lapsed tegevuses:
Karini ja Mauro Eriku sünnipäevad. Topelt rõõm, sest ühel päeval on lausa kahel toredal lapsel sünnipäev. Karin on lahke, abivalmis ja sõbralik tüdruk. Mauro Erik on hea arvutaja, viisakas ja heatahtlik klassikaaslane.
Korrutustabel pähe. Eelmisel nädalal pöörasime suurt tähelepanu korrutustabelile. Ühe matemaatikatunni ajal suundusin lastega galeriisse. Põrandal oli 48 sedelit: ühel pool tehe ja teisel pool järjekorranumber. Õpilased said töölehed, kus olid arvud 1-48ni. Iga õpilane liikus iseseisvalt ringi, pööras ümber sedeli ja kirjutas korrutamistehte vastuse õige järjekorranumbri taha. Esimene õpilane, kes sai töö valmis, hüüdis "Stop". Kõige kiirem õpilane oli seekord Lisette! Peale seda suundusime klassi, kus kontrollisime vastused üle.
Video:
 Õppekäik: Riigikogu ja Eesti Loodusmuuseum.
Naerame ja lõbutseme üheskoos!
Kiri Loodusmuuseumist. Järgmisel päeval, peale õppekäiku saabus minu postkasti kiri, mille autoriks oli meie õpitoa läbiviija. Seal seisis järgnev tekst: Teie lapsed olid muuseumis väga toredad ja teadmishimulised! Palun öelge meie tänusõnad edasi ka teistele õpetajatele, vanematele ja kiitke lapsi!  Sellist tagasisidet on väga hea saada.
 Virtuaalreaalsuse film. Filmi kinnistas õpitoas kuuldut ja nähtut. Mulle tundus, et see tekitas lastes  emotsioone ja lastele meeldis see väga!
Video filmi vaatamisest:
 
 4. klasside kirjanduspäev Jüris. Reedel toimus Jüri koolis Harjumaa 4. klasside kirjanduspäev. Meie klassist läks sinna Mirjam. Mirjam on arukas, hoolas, kohusetundlik, hea suhtleja, oskab teha koostööd ja kuulata teisi.
Õpetajatepäev. Sellel aastal toimus õpetajatepäev neljapäeval. Laste uus klassijuhataja oli üldjoontes klassiga rahul. Tagasisides tõi ta välja, et klass on energiline ja jutukas. Tunnis tuleks aga seda energilisust osata valitseda.
 
 Õlipastellidest pildid. Õpetajatepäeval valmisid uue õpetaja käe all järgnevad tööd.
 Peseme käsi. Kätepesupäeva puhul valmisid algklasside ustele plakatid. Eelnevalt tutvusime klassis kooliõe poolt koostatud esitlusega, mis rääkis hügieenist.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar