reede, 9. jaanuar 2015

iPAD/ KUNST

Neljapäeval toimuski meie esimene tutvumine uute nutikate õppevahenditega. Lisasin ka väikese video laste esimestest tunnetest, (PS: endalgi käsi rõõmust värises) kui nad uudist kuulsid.
Vaata:

Tänases tunnis oli meile abiks õpetaja Viive, kes tutvustas i-pade ning oli välja mõelnud ka ühe vahva pildistamisülesande.
Esiteks tegime käed soojaks: tutvusime põhinuppudega ja avaekraaniga. Libistasime, libistasime ja libistasime enda sõrmedega usinasti ekraanil.



Peale seda uurisime, mida saab PhotoBoothis teha, igaüks tegi iseendast pilte, siis valis välja kõige lõbusama ning pani selle ekraanipildiks.

Millised meie ekraanipildid siis tulid? KAS TUNNED ÄRA?









Tunnis vaatasime ka uusi digiõpikuid. Tahvlis on olemas matemaatika, loodusõpetuse ja eesti keele õpikud ja töövihikud. Lisette uurib hetkel loodusõpetust, selle pildi värvis ta ise ära:)


Kindlasti on lastega vaja paika panna reeglid, kuidas uusi seadmeid kasutada. Selleks sai iga laps endale Kuusalu nutireeglite lehe. Igaüks luges reeglid läbi ning siis rääkisime, mida need tähendavad ning miks need vajalikud on. Lõpuks kirjutas igaüks enda nime nõusolekumärgiks alla ning lisas ka enda tahvelarvuti numbri, mida ta edaspidi kasutama hakkab.
Elevust oli palju, aga WOW, OLI SEE ALLES TUND!

Esmaspäevases kunstiõpetuse tunnis rääkisime enda talvevaheajast. Igaüks sai A4 suuruses paberi ning me õppisime, kuidas sellest saab ruut. Laste ülesandeks oli tõmmata vaba käega sujuv joon ruudu alumisest vasakust servast ruudu ülemisse paremasse serva ning joonistada sinna sisse pilt enda talvevaheajast. Kõigi laste pildid panime kokku nii, et moodustusid väikesed ringid.
 LÕBUSAT, TÖÖKAT JA HEAD UUT ÕPPEVEERANDIT!

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar