pühapäev, 12. aprill 2015

Meie nädal

VÄGA HEAD MATEMAATIKAMÄNGUD! Lisan siia ühe lehekülje, kust leiate palju põnevaid ja harivaid peastarvutamismänge, mis ühtlasi treenivad ka tähelepanu. Mõnda mängu tutvustasin lastele ka tunnis, kuid kahjuks me ei saanud neid i-padides mängida.
Link: Matemaatikamängud

PALJU ÕNNE JAAGUP. Neljapäeval tähistasime koolis Jaagupi sünnipäeva. Komme oli oi-oi, kui palju ja kõik said suu magusaks teha.
 TERVISENÄDAL. Esmaspäeval algas tervisenädal. Selle nädala raames tegi iga klass plakati enda nägemusest, milline on terve inimene. Valminud plakatid olid väga kirevad, harivad ja mõtlemapanevad.
RÕÕM! Ma olen väga uhke meie klassi plakati üle. Plakat on laste enda tehtud ning õpetaja abistavad kätt läks väga vähe vaja.

LÕBUSAD TIBUD JA MUNAD. Sellel nädalal valmisid kunsti- ja tööõpetuse tundides vahva tibud ja munad. Kunstiõpetuse tunnis mõõtsime joonlauaga pildile raamid ja tegime korkidega kollased tibud. Tööõpetuse tunnis lõikasime maalriteibist munadele mustrid ja värvisime munad vesivärvidega. Lõpuks lõikasime munad välja ja liimisime tibude juurde. Pusimist oli palju, kuid tulemus räägib enda eest.
Valminud tööd.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar