pühapäev, 5. aprill 2015

MUNADEPÜHAD


MURUPEAD. Eelmisel nädalal kaunistasid lapsed savipotte. Esmalt värvisime potid guaššidega. Kui potid olid kuivanud, siis sai igaüks valida endale meelepärase pildiga salvrätiku, mille liimisime pva- liimiga pottidele. Lapsed olid terve tegevuse ajal väga ametis.
Kui savipotid olid valmis, siis asusime murupäid tegema. Selleks sai igaüks põlviku, kuhu sisse hakkasime muru istutama. Selle tegevuse puhul tuli pinginaabritel teha palju koostööd. Selle tegevuse käigus avastasin, et lastele valmistas raskusi sõlme tegemine, kindlasti tuleb seda veel harjutada.
VAHVA! Murupead panime savipottidesse päikest nautima. Loodan, et järgmisel nädalal on näha juba esimesi muruliblesid.
BURATINO. Sellel nädalal võtsime osa ka Rakvere teatri poolt pakutud seiklusmängust "BURATION", mille käigus läbisime koolimaja peal 5 punkti.
1) Papa Carlo töötuba (klassiruum), kus meisterdasime endale punased ninad.
2) Nukuteater (galerii), kus näitasime enda osavust ühe jala peal hüppamisel.
3) Keedetud vähi kõrts (söökla), kus õpilased sõid ära leivatüki, seda 32 korda mäludes.
4) Lollidemaa põld (raamatukogu), kus tegime täpsusviskeid.
5) Soo (kätepesukoht söökla ees), kus pesime käed seiklustest puhtaks.
Oli vahva seiklusmäng!
APRILL. Sellesse nädalasse jäi ka naljapäev, 1. aprill. Nalja tegid nii õpetajad lastele kui ka lapsed õpetajatele. Me viisime Kaarliga lapsed arsti juurde, et süsti saada. Arstiga oli kokku lepitud, et ta mängib kaasa, et nali usutavam tunduks. Lisan ka väikese video sellest, kui vahvalt lapsed suhtlesid
  
 
KORRAPIDAMINE. Sellest nädalast alustasime ka korrapidamisega. Arutasime üheskoos, mis on korrapidajate ülesanded. Lapsed on korrapidajad nädalate kaupa ning iga nädal on vähemalt 2 korrapidajat. Päeva lõpus paneb korrapidaja endale märgi, vastavalt sellele, kuidas ta enda ülesannetega hakkama sai.
 
HÄID MUNADEPÜHI!

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar