pühapäev, 19. aprill 2015

TEISTMOODI MUNAD. Sellel nädalal oli meil tööõpetuse tunnis tõeline väljakutse. Iga laps sai ühe õhupalli ja lõngajupi, mille ta immutas läbi pva-liimiga. Siinkohal tegin suure vea ja andsin  liiga palju lõnga, sest kui tuli hakata lõnga õhupalli peale panema, siis olid lõngad sõlmes ning paanikat oli palju nii õpetajate kui ka laste seas. Kuigi üks laps ütles, et seda ta kindlasti tulevikus enda lapsele ei õpeta, siis lõpptulemus lastele meeldis ning oli väga efektne.

 ÕPPEMÄNGUD ARVUTIKLASSIS. Teisipäeval käisime arvutiklassis arvutamismänge mängimas.


QR- koodid. Reedene eesti keel tund nägi välja natuke teistsugune. Õpilased jagunesid rühmadesse, iga rühm sai ühe i-padi ning teeviida, mida jälgides tuli koolimaja peal liikuda. Igas punktis olid koodid, mis tuli i-padidega lahti murda. Seejärel lahendati rühmades ära üks eesti keelega seotud ülesanne: liitsõnad, lauseliigid, mitmus, omadussõnad ja õigekirjareeglid.
 ÕPPEKÄIK Nukuteatrisse. Neljapäeval käisime Nukuteatris. Vaatasime etendust "Puuhaldjate lugu", mis rääkis sõprusest ning üksteisest hoolimisest.
Peale etendust käisime ekskursioonil teatris ning avastasime palju huvitavaid, hirmsaid ning põnevaid ruume ning kohti. Siin see totaalne muutumine toimubki: grimmi- ja riietusruum.

Klaasist sild.
 
ÕUDUSTE TUBA: ämblikud ja luukered.



Töötoas meisterdasime pulganukke. Tegevus oli väga põnev ning tulemused olid ilusad!
 
 Peale sööki jäi meil natuke aega üle ning otsustasime teha väikese jalutuskäigu. Astutud sai palju, kuid vaade oli seda väärt!
 

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar