laupäev, 19. detsember 2015

PIPARKOOGID. Mõni aeg tagasi küpsetasime koolis piparkooke. Õpilastel olid kaasas põlled, taignarullid ja päkapikumütsid. Koolist saime piparkoogitaigna, jahu ja küpsetuspaberi. Selle ürituse juures olid meile abiks 12. klassi kolm poissi. Kõige raskem osa selle ettevõtmise juures oli koristamine, kõik kohad olid jahu ja taignat täis. Õnneks aitasid selle ettevõtmise juures meid palju just suuremad õpilased. Lastele väga meeldis piparkooke küpsetada ja veel rohkem neid hiljem süüa.
KUNSTI- JA TÖÖÕPETUSE TUNNID.  Mulle väga meeldib kunsti- ja tööõpetuse tunde anda ja mulle tundub, et ka lapsed on käeliselt palju tublimaks läinud ning nad naudivad loovaid tegevusi. Sellel nädalal olime jõuludelainel, tegime tähekesi, raagus puid maastiku taustal ja põhjapõdrakaarte. Esimene töö, tähekeste tegemine oli väga raske, see niidijupp ei käinud õigesti nööpnõelte vahelt läbi. Sellest hoolimata, tehtud saime ja keegi alla ei andnud. Teised tööd sujusid väga hästi, tööd tulid ilusad ja korralikud.
HELKURIKOOLITUS. Kolmapäeval oli esimene tund helkurikoolitus. Läksime välja ja esiteks toimus helkurikontroll, selleks seisid lapsed autotulede ette, et vaadata, kas ikka kõik helkurid helgivad. Koolituse läbiviija tõi välja, et kindlasti peab lisaks koolikoti küljes olevale helkurile ka riiete küljes helkur olema. Peale seda moodustasime neljased rühmad, lapsed istusid autosse ja neil tuli sõidu ajal hüüda, kui märkavad varem teele pannud musta kotti. Selle ettevõtmise eesmärgiks oli jälgida, kui kaua läheb aega, et auto pidama jääks.
JÕULUKINGISOOVID. Inimeseõpetuse tunnis jagasin õpilastele väikesed paberid. Ühele poolele kirjutas laps enda nime ja teisele poole joonistas enda jõulukingisoovi. Peale seda korjasin paberid kokku ja igaüks sai kellegi paberi ning proovis siis pildi põhjal tema kingisoovi ära arvata.
2. A KLASSI KINGISOOVID (Kirjutasin nii nagu kuulsin.)
Ragnar- jõuluvana
Sirli: Pandora käevõru
Kreta: draakon Laura riietusruum
Annabel: atmosfäär
Jaagup: airsoft
Mirjam: kassipoeg
Karolin: hõljuv astronoomia
Emma Sofia: Lefo friends Emma maja
Mauro Erik: Lego Ninja laev
Franklin: lumepüss
Marten: ööprillid
Steven: tõukeratas
Karin: meigikarp
Andreas: atmosfääri mäng
Lisette: tahvelarvuti

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar