neljapäev, 24. detsember 2015

JÕULUHOMMIK

JÕULUHOMMIK. Esmaspäeval toimus klassis jõuluhommik. Esimesed viis tundi olid täis erinevaid tegevusi. Igaüks võttis kaasa natuke söögipoolist, mida teistega ühiselt jagada ning endale joogi.
 
1. tund: SELTSKONNAMÄNGUD. Esimesel tunnil mängisime erinevaid mänge. Üheks nendest oli näiteks "Pime joonistaja". Laps tuli klassi ette, valis ühe lipiku, mille peal oli kirjas, mida ta joonistama hakkab. Peale seda pani ta silmaklapid ette ning proovis võimalikult täpselt saadud sõna tahvlile joonistada. Ülejäänud lapsed, proovisid ära arvata, mis on tahvlile joonistatud. Tegevus oli lõbus ja lapsed arvasid üsna kiiresti joonistatu ära.

Joonas Tristen joonistab lille.
Emma Sofia joonistab kuuske.
Andreas joonistab last.
Annabel joonistab õunapuud.

KELLE KÄED ON? Järgmise mängu eesmärgiks oli ainuüksi käte järgi ära arvata, kelle käed need on. Ainult käte järgi klassikaaslast ära arvata oli oodatust raskem, kuid vastused olid naljakad ning mäng lõbus.

ETTEASTED. Iga tunni alguses toimusid ka laste etteasted. Enamasti loeti luuletust või küsiti erinevaid mõistatusi. Lapsed olid tublisti enda esinemised ette valmistanud ning neid oli hea jälgida ja kuulata.
2. tund: KAHOOT. Teise tunni ajal tutvusime Samsung tahvelarvutitega ning tegime rühmades enda kohta kahooti. Igaüks pidi välja mõtlema ühe küsimuse enda kohta ja juurde lisama ka 3-4 vastusevarianti, millest üks on õige.
 3. tund: LAUAMÄNGUD, MÄNGUD I-PADIDEST. Kolmanda tunni jagasime pooleks, esimesel poolel sai ehitada legodega, mängida lauamänge või seltskonnamänge. Teisel poolel mängisime erinevaid mänge i-padidest.
 4. tund: 3D VÄRVIMISLEHED. Eelviimases tunnis valis igaüks endale ühe värvimislehe ning asus seda usinasti värvima. Kui pildid oli värvitud, siis võttis igaüks enda i-padi ning käis klassis ringi ning vaatas, kuidas erinevad pildid "ellu ärkavad".
 5. tund: KINGIPAKID. Viimaks oligi kätte jõudnud viimane tund, kus õpilased said kätte enda kaua oodatud kingipakid. Kingipakid lunastasime seekord ühe hea soovi vastu.

Andrease, Franklini, Kreta, Uku, Emma Sofia ja Ragnari jõulusoovid:
 
Karolini, Mauro Eriku, Jaagupi, Mirjami, Lisette ja Marteni jõulusoovid:
Triinu ja Helena jõulusoovid:
 
Steveni, Annabeli, Joonas Tristeni, Sirli ja Karini soovid:
KINGITUSTE AVAMISE RÕÕM. Kui kõigil olid kingitused käes, siis avasime need koos. Filmisin ka laste esimesi muljeid ja tundeid:
 
SUURED TÄNUD! Siinkohal tänan ka 2.A klassi vahvaid päkapikke, kes mulle ja Kristinale korvikesed head ja paremat tõid.
 
AKTUS. Teisipäeval toimus esimese tunni ajal aktus. Aktusel toodi välja ka meie klassi kõige tublimad õpilased eelmisel trimestril. Viielised õpilased said direktori käest meeneks ka ühe maitsva hurmaa.
Meie klassist toodi välja järgmised õpilased: Mirjam, Emma Sofia, Lisette, Karin, Sirli ja Annabel.
 
ILUSAID JÕULE JA HED VANA AASTA LÕPPU 2. A KLASSI ÕPILASED JA LAPSEVANEMAD!

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar