esmaspäev, 8. veebruar 2016

KIRJANIK HENNO KÄO. Teisipäeval tutvusime kirjanikuga Henno Käo. Selleks kuvasin tahvlile väiteid Henno Käo kohta ja õpilased ennustasid, kas see väide on õige või väär. Peale seda avasid lapsed õpikud ning kontrollisid enda ennustused üle. Klassiruumi olin välja pannud erinevaid raamatuid. Õpilased võtsid paaridesse, valisid ühe raamatu ning leidsid küsimustele vastused. Paarid tutvustasid enda raamatuid klassi ees.

 MATETALGUD. Sellel aastal võtsime klassiga osa matetalgutest. Matetalgud on üleriigiline matemaatikavõistlus algklasside õpilastele. 1. veebruarist kuni 15. aprillini saime loa kasutada tasuta rakendust 10monkeys Math World. Igal lapsel on enda kasutaja, mille alt saab ta lahendada erinevaid matemaatikaülesandeid. Ülesanded on põnevad ja neid on lõbus lahendada.
EMMA SOFIA RAAMATUTUTVUSTUS.
 AHVIAASTA. Ahviaasta tähistamiseks joonistasime lastega ahve. Seekord tegime seda samm-sammult. Näitasin õpilastele suurelt ekraanilt videoõpetust, mille järgi joonistasime ahve. Video oli suurepärane: lihtne ja hea jälgida. Lapsed vaatasid suure huviga, tööd tegid püüdlikult ning oli näha, et neile antud ülesanne meeldis.
 
LÜHIKE VIDEO MEIE KUNSTIÕPETUSE TUNNIST: töö on huvitav, klass töötab innuga ja igaüks nokitseb enda töö kallal.
 AHVIDE TÖÖD: meie vahva ahvistend:)
HEAD TULEAHVI AASTAT!

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar