pühapäev, 21. veebruar 2016

KUULUTUSTE MEISTERDAMINE. Sellel nädalal õppisime, kuidas kuulutusi teha. Esiteks vaatlesime erinevaid kuulutusi ning küsisime üksteiselt nende põhjal küsimusi. Hiljem tõime välja, mis on kõigil kuulutustel sarnast, ehk mis peab ühe kuulutuse peal kirjas olema. Peale seda jagunesime rühmadesse ning iga rühm mõtles välja ühe ürituse, millele tegi plakati. Olin sellele tegevusele algselt planeerinud 20 minutit, õpilaste  usinuse tõttu tegime kuulutuse valmis lõpus umbes 70 minutiga. Minu suureks üllatuseks, ei olnud isegi vahetundi kutsuv koolikell piisav põhjus, et enda kuulutuse juurest lahkuda.
TAGASISIDE ANDMINE. Kui kuulutused said valmis, siis andsime tehtud töödele tagasisidet. Selleks läks iga rühm uue kuulutuse juurde ning rühma peale said nad küsimustikud. Küsimustikus olid välja toodud punktid, mis peaksid ühe hea kuulutuse juures olemas olema. Iga rühm märkis ära, kas antud kuulutusel on või ei ole kõik oluline kirja pandud ning hiljem andsid enda hinnangu klassi ees. Terve klassiga otsustasime, mis võiks iga rühm hindeks saada. Tõesti- hinded olid suurepärased, sest ka tööd oli tehtud püüdlikult ja suure põnevusega!
 Joonas Tristeni, Ragnari, Steveni ja Andrease kuulutus:
 Emma Sofia, Helena ja Annabeli kuulutus:
 Sirli, Franklini, Triinu ja Lisette kuulutus:
 Mauro Eriku, Marteni, Kaarli ja Jaagupi kuulutus:
 Mirjami, Karini ja Karolini kuulutus:
 Uku kuulutus:
LISETTE VABALUGEMISE VIDEO. Tagasiside: 1) sorav jutt 2)selge hääletoon 3) oled julge, sest vaatad ka kaamerasse 4) tubli, et räägid palju enda peast!
 
 
STEVENI VABALUGEMISE VIDEO. Tagasiside: 1) sorav jutt 2) oled enda jutu korralikult ette valmistanud 3) hoiad ka kaameraga silmsidet 4)natuke kiirustad
 

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar