esmaspäev, 10. oktoober 2016

Erasmus+ programm. Esmaspäeval tervitasime koolis õpetajaid Norrast, Poolast, Türgist, Horvaatiast, Itaaliast ja Portugalist. Piltidel on mudilaskoor, kus ka meie klassist on mitu tublit lauljat.
 
Memoriin: loomad. Eelmisel nädalal kordasime inglise keele tundides lemmikloomi. Sõnavara töö juures on oluline, et õpilased oleksid aktiivsed osalejad. Läbi mängu on õpilased haaratud ning mõtlevad usinasti kaasa.
Sünnipäevalapsed: Karin ja Mauro Erik. 6. oktoober on üks eriline päev, sest sellel päeval on meie klassis sündinud lausa kaks õpilast. See kõik tähendas ka topelt rõõmu! Kuna me oskame juba ka natuke inglise keelt, siis lauluviis kõlab nii eesti kui ka inglise keeles.
Sünnipäevalaul.
Hõrgutised.
Loodusesõbra meelespea. Eelmisel nädalal jagunesime loodusõpetuse tunnis rühmadesse. Iga rühm sai ühe sedeli, millele oli kirjutatud üks reegel, kuidas metsas või seenel käies käituda. Lastel tuli see teave ülejäänud klassile dramatiseeringu abil edastada. Tegin ka mõned videod. 
 
Loodusõpetus: katsed. Eelmisel nädala teisipäeval tegime loodusõpetuse tunnis kaks katset: seente ja bakterite kasvatamine. Iga päev uurisime, mis on meie õunte ning piimaga juhtunud.
Loovjutud. Aeg-ajalt proovime ikka lastega kirjutada jutte. Sellised kirjutised arendavad nii loovust kui ka sõnavara. Lastel on hea fantaasia ning neile meeldib ise midagi luua. Harjutamist vajab veel lausete sõnastamine, korduste märkamine ning õigekiri.
Klassis toimus kaks hääletust.
Hääletuse käigus selgitasime välja, kelle jutu sisu ning käekiri neile enim meeldib. Meie klassi esikolmik on järgnev:
 
1. koht: Mauro Erik
2.-3. koht: Karolin, Andreas
 
Teiseks kategooriaks oli illustratsioon ehk pilt.
 
1. koht: Emma Sofia
2.-4. koht: Mauro Erik, Kaarel, Lisette
 
Õpetajatepäev. Reedel oli koolis õpetajatepäev. See päev on alati teistmoodi ja pakub uusi emotsioone. Meie klassi õpetaja, Triinu, tõi välja, et klass on kihvt ning tema meelest on lapsed toredad ning vahvad. Esmaspäeval lapsed rääkisid, et koolipäev oli tore ning nende õpetaja oli armas ning lahke.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar