reede, 25. november 2016

PLAKATID: MILLISED ON REEGLID? Lapsed jagunesid inimeseõpetuse tunnis rühmadesse. Iga grupp sai ühe pildi ning neil tuli rühmas mõelda, kuidas käituda pildil kujutatud kohas. Lapsed kirjutasid enda mõtted üles reeglitena ning illustreerisid plakati. Rühmatööd on väga efektiivsed, sest rühmas töötades tuleb arvestada üksteisega, teha kompromisse, jagada osasid jne. Õpilased tegid rühmatööd hästi, kahjuks napib alati aega ning neil tuli üsna lühikese aja jooksul seda kõike teha.
HEATEGEVUSLIK LAAT. Sellel neljapäeval toimuma pidanud heategevuslik laat lükkus hetkel 20. detsembrini. Sellegipoolest aitäh Mirjamile ja Andreasele, kes andsid samuti enda panuse.
LAUAMÄNGUD. 1.trimester inglise keele õppimist on seljataga. Neljapäeval mängisime lastega lauamängu, mille abil kordasime sõnavara. Inglise keel on huvitav, sest õpilased puutuvad sellega kokku üsna tihedasti: internet, arvutimängud, televiisor jne. Kõige raskem ongi häälduse ja kirjapildi õppimine, sest need erinevad üksteisest.
VABALUGEMINE: JÄRJEHOIDJAD. Sellel trimestril tuli õpilastel ise valida üks raamat, milles on vähemalt 75 lehekülge ning see läbi lugeda. Raamatu põhjal kirjutasid õpilased eesti keele harjutuste vihikusse lühikese kirjelduse ning kujundasid kunsti- ja tööõpetuse tundides järjehoidja. Ainukeseks kriteeriumiks oli see, et järjehoidjale tuleb kirjutada raamatu pealkiri ning autor. Valminud tööd kiletasin ära, et need seisaksid tugevatena. Kas sa tunned ära, mis raamatu keegi läbi luges?

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar