pühapäev, 19. veebruar 2017

SÕBRAPÄEV KOOLIS. Teisipäeval tähistasime koolis valentinipäeva. Andreas ja Mauro Erik pakkusid klassile komme.
SÕBRAPÄEVAKAARDID. Tööõpetuse tunnis meisterdasime lastega quilling tehnikas täidetud südameid. Üheskoos harjutasime kolme erinevat tehnikat: auguga ring, pisarakuju ja kiik. Edasi sai iga õpilane i-padi, kus avas videotutvustuse, mille järgi juba iseseisvalt tööle asuti. Kaartide tulemuse üle olen väga rõõmus: ILUSAD!
Klassis sai iga õpilane ühe õpilase nime, kellele tema sõbrapäevakaart mõeldud oli. Kaardi sisse tuli kirjutada antud õpilase nimi ning selle ümber häid omadussõnu, mis selle õpilasega kaasnevad.
KIITUS: Annabel ja Andreas. Tänan Annabeli ja Andreast, kes on meie KiVa tunde rikastanud. Mõlemad lapsed soovitasid mulle lauluvideoid, mis langesid väga hästi kiusamise teemaga kokku. Hea, kui õpilased on algatusvõimelised ning panustavad õpiprotsessi.
INGLISE KEELE KAHOOT: Eesti Vabariik 99. Me võtsime osa Eesti Vabariigi 99. aastapäeva auks suunatud mängust. Kokku oli 21 küsimust, iga küsimuse juures oli 4 vastusevarianti. Mäng oli inglisekeeles ning seetõttu eeldas natuke ka õnne, sest kõiki sõnu õpilased ei teadnud.
3.A ja 3.C esikolmik ja esiviisik on järgnevad:
Meie klassist olid väga tublid: Ragnar, Ruben ja Emma Sofia!
NÄDALAPÄEVAD. Sellel nädalala oleme õppinud nädalapäevi. Reedel viis Alberto läbi seda teemat kinnistava mängu.
Väike video:
TANGRAM KASSID.  Matemaatika tunnis õpime hetkel hulknurki. Seda teemat laiendasime ka tööõpetuse tundi. Üheskoos tutvusime tangramiga ning iga õpilane tegi seitsmest osast koosnevaid tangramikomplekte, millest valmisid vahvad kassid. Väga hea tegevus peenmotoorika ja loogika arendamiseks.


Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar