pühapäev, 5. märts 2017

KORVPALLIKOOLITUS. Esmaspäeval saime osa projektist "100 kooli", mille raames viis Eesti korvpalliliit läbi ühe näidistunni. Lapsed said läbi teha erinevaid harjutusi, algul näitasid korvpallurid ette ning siis tegid õpilased järgi. Tegevus oli väga hästi planeeritud ning kõigega saadi kenasti hakkama.
SPORTLIK VASTLAPÄEV. Teisipäeval tähistati koolis vastlapäeva. Klasside kaupa võeti osa erinevatest mängulistes ja lõbusatest tegevustest. Lastel tuli visata veekanistreid, sõita ühe suusaga ja joosta slaalomit suusakeppidega.  Esimeses ülesandes ei tulnud õpilastel enda meeskonna punktide lugemine küll väga hästi välja, kuid tähtis ei olnudki võit. Mul on hea meel, et klass hoidis kokku ja elas üksteisele kaasa.
 
VIDEO VEEKANISTRI VISETEST:
 
TRIMESTRI KOKKUVÕTETE TEGEMINE. Reedel tunnustati II trimestril väga hästi õppinud õpilasi. Meie klassist õppisid neli tüdrukut hinnetele viis.
Kiidan Teid: Emma Sofia, Lisette, Karin ja Mirjam!
TUNNUSTUSKIRJAD. Eelnevalt oleme klassis iga päeva lõpus hääletuse teel välja valinud ühe õpilase, kes on silma paistnud mõne armsa teo või tubli õppetööga. Mul on hea meel, et meie klassist said kõik õpilased väikesed tunnustussedelid! Tore, kui kõiki märgatakse!
PÕNEV-PÕNEV! Oleme klassis jätkanud pabertunnistustega. Leppisime eelnevalt kokku, et vaatame hinnetelehte üheskoos. Trummipõrina saatel pöörasid õpilased üheskoos lehed ümber. Nägin, et lapsed uudistasid enda tunnistusi suure huviga. Hea oli analüüsida ja võrrelda I ja II trimestri tulemusi.
VIDEOL ON NÄHA UUDISTAMIST:


Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar