laupäev, 11. märts 2017

NAISTEPÄEV KOOLIS. Kolmapäev oli naistepäev. Lastel oli see tähtpäev kenasti meeles. KAAREL kinkis igale tüdrukule lille. Väga armas oli vaadata, kuidas enda lilleõite eest hoolitseti. Pakkusin välja, et võime kõik lilled ühte vaasi panna, kuid tüdrukud soovisid enda lillede eest ise hoolitseda. Nii asetatigi need tassi sisse enda lauale.

VABALUGEMINE: AJALEHT. Sellel korral valmis lastel loetud raamatu põhjal ajalehe lehekülg, mis sisaldas erinevaid artikleid raamatust: autor, sisu, info, peategelased, tegevuspaik, soovitused tegelastele jne. Tööd oli palju: esimesena tegid õpilased mustandid, peale seda läksime arvutiklassi, avasime faili ning lapsed hakkasid teksti ümber trükkima. Algus oli väga raske: palju küsimusi, kuid lastele tegevus meeldis ning nad õppisid kiiresti. Vaatasime, kuidas teksti fonti, värvi ja suurust muuta. Mitmed õpilased tegid ka lisatööd ning lisasid internetist pilte. Tulemuste üle olen rõõmus!
 
USINAD NÄPUD:
3.A AJALEHED: kriteerium: eesti kirjanik
TÄNAN KRETAT JA TEMA EMA MARETIT. Kreta on tähelepanelik tüdruk, kes pakkus ühel päeval välja, et nad võivad emaga meie klassile legosid juurde tellida. Lastele meeldib väga legodega mängida ning mul on hea meel, et meie legode hulk on suurenenud. Samuti tõi KAROLIN kodust paki legosid kooli, öeldes, et kodus enam nendega ei mängita ning ta jätab need hea meelega kooli.  

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar