pühapäev, 9. aprill 2017

PALJU ÕNNE STEVEN! 27. märtsil tähistasime koolis Steveni sünnipäeva. Steven on rahulik, sõbralik, viisakas ja tubli koolipoiss.
MAIUSTUSED ANDREASELT JA SITSIILIAST. Lisaks Steveni kommidele pakkus ka Andreas klassikaaslastele šokolaadivahvlit.
 
60 SÕNA. Emakeelepäeva raames õppisime koolis kirjutama 60 eestikeelselt natuke keerukamat sõna. Enne töö kirjutamist kordasime veel viimast korda sõnu. Palusin lastel kirjutada välja kaks sõna, mille kirjapilt valmistab enim raskusi. Sõnad kinnitati klassiruumi. Peale seda võtsid õpilased paaridesse. Üks paariline juhatas enda kaaslase ühe sõna juurde, mille kirjapildi meelde jätmiseks andis ta natuke aega. Peale seda kirjutas laps sõna paberile ning kaaslane kontrollis õigekirja.
VIDEO TEGEVUSEST:
Meie klassis oli kaks õpilast, kes kirjutasid kõik 60 sõna õigesti.
SUUR KIITUS LÄHEB:
MIRJAMILE JA LISETTELE!
VAHVAD KAELKIRJAKUD. Kunstiõpetuse tunnis joonistasime kaelkirjakut. Tööõpetuse tunnis valmis taust ning lisasime kaelkirjakule veel viimased detailid.

VAHTRAMAHL. Tänud Kretale, kes pakkus meile koolis vahtramahla. Mitmed õpilased polnud varem vahtramahla joonud. Jook oli värske ja mõnusalt magus.
AULA KAUNISTAMINE: LILLEÕIED. Algklassid aitavad kaasa aula kaunistamisele. Reedel valmistasime muffinivormidest kevadisi lilleõisi. Lastel tuli ära värvide ühe vormi südamik, siis see teise vormi peale liimida ning anda sellele kätega lilleõiekuju.
Mul on hea meel, kui õpilastel on töökäsk selge ja igaüks töötab rahulikult.


Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar