kolmapäev, 26. aprill 2017

ANDREASE SÜNNIPÄEV. Neljapäeval tähistasime koolis Andrease sünnipäeva. Andreas on lõbus, tähelepanelik ja heatahtlik klassikaaslane.
 
UKU SÜNNIPÄEV. Esmaspäeval pakkus Uku klassikaaslastele sünnipäeva puhul kommi. Klassikaaslased on välja toonud, et Uku on kiire, heade teadmiste ja tähelepanelik poiss.


 
KEVADKONTSERT: TANTS. Eelmisel kolmapäeval toimus koolis 3.-4. klasside kevadkontsert. Meie klass esitas õpetaja Saima juhendamisel tantsu "Meeletu maailm" ja õpetaja Niina Esko juhendamisel pilliloo. Lisaks esitasid Karin ja Ruben luuletuse "Kevade ahvatlused".
Lisan ka video laste tantsust:
 
Järgmisel päeval käis tantsuõpetaja lastega rääkimas. Ta oli esinemise üle rõõmus ja tõi välja, et antud tantsu arendatakse edasi ning ta loodab sellega ka edaspidi üritustel esineda. Lapsed olid tublid, nad olid tantsu üle elevil ning tegid proovides hoolikalt kaasa!
 
 PAARISTÖÖ: EESTI KEELE HARJUTUSTE LAHENDAMINE. Oluline on, et õpilased arvestaksid üksteisega ja vajadusel oskaksid teha ka kompromisse. Eesti keele tunni alguses kordasime üle, et nimed käivad suure tähega ja nimetused väikese tähega. Sellele järgnes paaristöö: õpilastel tuli kahekesi lahendada töövihikust kolm harjutust. Paarides tuli ühiselt leida vastuseid ning hiljem enda harjutused kontroll-lehtedelt ühiselt üle kontrollida. Antud tegevus tuli lastel väga hästi välja, nad olid motiveeritud, suhtlesid vabalt ja tegid koostööd. Tublid!
VIDEO LASTE TEGEVUSEST:
 
 MAALIMINE: MÄRTSIKELLUKESED. Kunstiõpetuse tunnis maalisime märtsikellukesi. Esmalt vaatasime märtsikellukeste välimust, peale seda joonistasime harilikuga kellukeste õied ja varred. Tausta värvimisel kasutasime tindivärve. Meie klass on kevadeks valmis!




Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar