pühapäev, 16. aprill 2017

HAMMASTE EEST HOOLITSEMINE. Esmaspäeval rääkis Rubeni ema Kärt lastele, kuidas enda hammaste eest hoolitseda. Tund oli põnev ja hästi organiseeritud. Lastel valmis pilt, millel oli välja toodud kõik, mis on tervele hambale vajalik. Iga laps sai ka tunnistuse ja hambaharja. Tänan Kärti toreda ja hästi läbi mõeldud tunni korraldamise ning läbiviimise eest!

ÕPPEPÄEV "TEAN TULEST".  Loksa päästekomando liikmed tutvustasid meile enda tööd. Esiteks vesteldi lastega tuleohutusest. Mul on hea meel, et laste teadmised selles valdkonnas on väga head. Peale teooria osa tutvusid õpilased päästeteenistuse auto ning selles sisalduvate vahenditega. Tänan kaasa tuleku ja abi eest Andrease ema Kairit ja Mauro Eriku ema Marleni.
ALGKLASSIDE VIKTORIIN "KULDNE KAKUPOEG". Kolmapäeval toimus Kuldse Kakupoja viimane etapp. Seekord keskendus viktoriin liiklusele.

MURDMAA. Kolmapäeval jooksid lapsed murdmaad. Mul on hea meel, et lapsed kutsusid mind kaasa elama. Kiidan, sest enamus parandasid enda aega märgatavalt. Usun, et oluline ongi end iga aastaselt tõestada ning saavutada aina uusi isiklikke rekordeid.
TÜDRUKUTE ESIKOLMIK ON JÄRGNEV:
1. Emma Sofia
2. Lisette
3. Kreta
 POISTE ESIKOLMIK:
1. Mauro Erik
2. Ruben
3. Joonas Tristen
Väsinud jooksjad.
 
JAAGUPI SÜNNIPÄEV. Neljapäeval tähistasime koolis energilise, südamliku ja humoorika Jaagupi sünnipäeva. Oleme harjumuseks võtnud, et alustame tähistamist lauluga (nii eesti kui ka inglise keeles), sellele järgneb üles tõstmine, õnnesoovid ning kõige lõpuks sööme komme.


Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar