esmaspäev, 2. mai 2016

LUULETUS "Keha vajab vitamiine". Esmaspäeval õppisime lastega  Leelo Tungla luuletust "Keha vajab vitamiine". Selleks lugesid lapsed algselt ise luuletuse õpikust läbi ning siis panime mälu järgi luuletuse uuesti kokku. Pähe õppimiseks kordasime luuletust ja võtsime kordamööda pilte või sõnu ära kuni kõik sedelid olid kadunud. Järgmisel päeval esitasid lapsed klassi ees luuletust. Lapsed olid väga tublisti luuletuse pähe õppinud! Nägin, et õpilased olid pööranud tähelepanu kehakeelele, rõhutanud teatud sõnu, kasutanud miimikat jne.
ANDREASE SÜNNIPÄEV. Teisipäeval tähistasime koolis Andrease sünnipäeva. Iga sünnipäevaga kaasneb suur õnnitlustepuhang, õhku tõstmine ja kommidega maiustamine.
UKU SÜNNIPÄEV. Reedel õnnitlesime Ukut uue eluaasta täitumise puhul. Soovisime algselt ühtselt lauluga õnne ning hiljem sai ka igaüks eraldi selleks võimaluse.

KEVADKONTSERT. Kolmapäeval toimus koolis 1.-2. klasside kevadkontsert. Kõik lapsed nägid välja viksid ja viisakad. Kontserti alustas mudilaskoor, väga tore, et ka meie klassis on mitmeid laululapsi. Meie ühised etteasted olid kontserdi viimases osas. Aulas viibides nägin, et lapsed tantsisid ja laulsid hingestatult ning nad olid enda osad hoolikalt selgeks õppinud. Usun, et igaüks võib enda üle uhke olla! ESINESID MÕNUSALT JA HINGESTATULT!
VIDEO: "Pillimäng"
VIDEO: Tants "Puu on puude kõrgune"
JOONISTUSPÄEV "Meie klass". Eelmisel esmaspäeval toimus tervisenädala raames ühine joonistamine, mille teemaks oli "Meie klass". Iga klass sai 2 meetri pikkuse tapeedirulli, kuhu tuli joonistada enda klassi sümboliseeriv pilt. Tegevus nõudis koostööoskust ja loovust.
TEHETE MAAGIA, VOLDITUD TULBID. Nädala jooksul valmisid ka mitmed vägevad tööd. Tööõpetuse tunnis voltisime tulpe ja kunstiõpetust lõimisime seekord matemaatikaga. Iga õpilane valis välja ühe tüdruku või poisi pildi, mille kopeeris valgele paberile. Hiljem tuli inimese sisse kirjutada erinevaid matemaatilisi tehteid. Tulemused on elavad ja pilkupüüdvad!
TERVITAME SOOJASID ILMASID VÄRVIKATE LEPATRIINUDEGA.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar