esmaspäev, 16. mai 2016

ÕUESÕPE.  Viimased nädalad on meid hellitanud päikesepaistelise ja sooja ilmaga. Kolmapäeval olime matemaatika tunnis õues. Laste ülesandeks oli paberile kirjutada kaheksa erineva auto numbrimärk ning nendel olevate numbritega moodustada erinevaid liitmis-, lahutamis-, korrutamis- ja jagamistehteid.
SÕBRALIKKUSE USS. Sellel nädalal rääkisime lastega sõprusest. Alustasime ka sõpruse usside meisterdamast. Igal päeval teeme 4 ringi, iga ringi sisse kirjutame ühe klassikaase kohta midagi head. Uss on valmis siis, kui iga õpilane on kirjutanud 19. õpilase kohta mida nad nendes hindavad ning saavad vastu ka kõigi klassikaaslaste poolt enda tähelepanekud. Lapsed tegid tööd mõnuga!
VABALUGEMISE PLAKATID. Reedel tegi iga laps enda raamatut tutvustava plakati. Eelnevalt arutlesime, milline on hea plakat. Õpilased võisid kasutada ajalehti, ajakirju, värvilisi pabereid, värvipliiatseid, viltpliiatseid jm vahendeid, et enda plakatid huvitaks teha.
VABALUGEMISE PLAKATID. Õpilased esitlesid enda IV veerandil loetud raamatut valminud plakati ja vabalugemise töölehel olevate küsimuste abil.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar